Titleist TSR

FASTER. LONGER. STRAIGHTER.

TSR er den nyeste generation af køller fra Titleist og deres Speed Project som begyndte for 6 år siden med TS-serien. Der er blevet lanceret tre nye modeller, som allerede har spillet en masse på touren. TSR2 er en høj-launch, lavt-spin ”max” driver, som balancerer fart og stabilitet. TSR3 er mere mid-launch, mid spin driver som er mere justerbar og som har en mere tour inspireret form. Til sidst kommer TSR4 som er en lav-launch, lavt spin driver som har et justerbart vægtsystem og en mindre profil. 

FASTER

For at gør TSR driverne endnu hurtigere, har Titleist kigget på aerodynamikken. Der er blevet investeret meget i aerodynamik, velvidende at det er en af de mest essentielle måder at forbedre køllehovedets hastighed på. TSR-modellerne har fået en helt ny ”bådhale” form, der rummer svingvægten og flytter endnu et element af træk fra sålen. Det giver en helt ny aerodynamisk form, som hjælper til at TSR er endnu hurtigere end TSi.

LONGER

De metaller som bliver brugt i TSR, inkludere sjældne legeringer som blandt andet bruges af NASA og er derfor blevet valgt alene af den grund, at de stadig er de bedste materialer. De unikke styrke-, rekyl, og holdbarhedsegenskaber udnyttes i to helt nye VFT-konstruktioner. VFT står for Variable Face Thickness, som betyder at slagfladen har variabel tykkelse, for at give endnu mere fart og længde, når du ikke rammer bolden lige i sweet spottet. Det er præcist optimeret til den højagtige svingtype, som hver model er designet til.

STRAIGHTER

Nøglen til nøjagtighed ser forskelligt ud for hver spiller. Uanset om du har brug for at forbedre din spinkontrol, startvinkel eller impact, så kan TSR fittes til at leverer præcis det du har brug for. Kombinationen af det unikke SureFit-system og flere forskellige modeller, som har forskellige egenskaber samt et højt MOI-design. Det betyder at du får en driver, som giver dig selvtillid når du træder op på tee og skal sende bolden ud midt på fairway.

 

TSR2 – Maksimal fart og stabilitet

TSR2 har en mere slanket profil med masser af performance. Den er designet til spillere, som ikke altid rammer sweet spottet og derved ofte rammer den på tværs af hele slagfladen. Tyngdepunktet er blevet forbedret ved at være blevet placeret lavere og mere fremme. Kombineret med den helt nye Multi-Plateau VFT-slagflade gør, at du får maksimal hastighed uanset hvor du rammer bolden på slagfladen. Det er den mest tilgivende driver i TSR-serien. Du får høj lanuch, lavt spin og øget stabilitet over hele slagfladen. Det hele kommer i er mere ren, raffineret form, som inspirerer til endnu mere selvtillid.

 

TSR3 – Præcisionsindstillet hastighed og længde

TSR3 er den mest spillede model blandt tour spillerne. Den er derfor også designet til dig, som er lidt bedre og mere konsekvent med at finde sweet spottet og midten af slagfladen. Hvis det er dig, så er TSR3 lige noget for dig. Driveren har en helt ny Speed Ring VFT-teknologi. Titleist ingeniørerne har brugt en konisk variabel slagflade tykkelse og en ring som går rundt langs slagfladen, det skaber et mere fokuseret punkt af ren hastighed, som passer på impact punktet. TSR3 har et SureFit justerbart vægtsystem, som gør du kan ændre indstillingerne på din driver, så du kan indstille den til at generere maksimal hastighed og performance. TSR3 har en mere tour-inspireret form.

 

TSR4 – Den ultimative lavt spin driver

Hvis spin er din fjende, så er Titleist TSR4 svaret. Der er mulighed for at justere spinkontrollen ved at ændre på de to vægte der sidder under bunden. Det gør du kan eksperimentere med hvad den rette løsning er for dig. Den forreste gør du får maksimal spin reduktion, mens den bagerste indstilling giver en mere TSR3,5 performance profil. Som TSR2 har TSR4 VFT-slagflade som hjælper dig, når du ikke rammer bolden i center samt den forbedret aerodynamik for endnu mere fart. Det hele kommer i en lidt mindre 430cc form.



Den nye TSR-serie lover godt og ser spændende ud, så vi glæder os utrolig meget til at prøve den. Vi har allerede nu lavet en fitting tour med Titleist, så du hurtigst muligt kan blive fittet til en helt ny driver. Du kan se hvornår Titleist er ved en Golf Experten tættest på dig her: https://www.golfexperten.dk/kalender