TaylorMade Jern

Med en TaylorMade Fitting Tour lige om hjørnet, vil vi lige tage et hurtigt kig på de forskellige jern som TaylorMade tilbyder. De har en bred vifte af jern som passer til alle typer af golfspillere, lige fra den rigtig gode til den mindre gode som har brug for mere hjælp.

 

TaylorMade Stealth jern

Stealth serien hører til i den spilforbedrende kategori. Stealth jernene er konstrueret til at forbedre slagfladens fleksibilitet og levere en hurtigere boldhastighed og kommer i en rigtig flot form, som ikke ligner andre spilforbedrende jern. 

TaylorMade ønskede at skubbe grænserne for spilforbedrende jern og de startede med at kigge på hvor mindre gode spillere rammer bolden. Mange nybegyndere har en tendens til ikke altid at ramme bolden lige i center af slagfladen. Derfor har TaylorMade designet en ny Toe Wrap konstruktion. Det har gjort det muligt at flytte masse fra tåen og genplacerede det lavt på slagfladen. Det hjalp med at sænke tyngdepunkt og resultatet er en øget launch vinkel, høj boldflugt samt lang carry.

Skjult inde i Cap Back designet er der et ECHO Damping system som spænder over hele slagfladen fra hæl til tå og bruger flere kontaktpunkter til at absorbere uønskede vibrationer. Det giver jernet en solid fornemmelse, når bolden eksploderer afsted fra slagfladen. En inverted cone teknologi er placeret hæl-til-tå i 4-PW. Det gør at slagfladen har et intelligent placeret sweet spot. De lange jern er designet med lidt mere draw-bias end mellemjernene, som dog har lidt mere draw-bias end de korte jern. Det skal hjælpe til en mere nøjagtig boldflugt uanset hvilket niveau du som golfspiller er på. 

Stealth serien er til dig som vil have maksimalt hjælp i dine jern. 

 

TaylorMade P790 

P790 er mere end et stykke metal. Det er er et resultat efter masser af timer brugt på udvikling, testing og feedback fra spillere. Det har givet et ekstremt populært jern, som er designet til kraft og kontrol. En carbon stål konstruktion har gjort hovedet op til 37,5% tyndere på strategiske steder, som har gjort at tyngdepunktet er blevet flyttet lavere ned på slagfladen.

Jernet er fyldt med SpeedFoam, som er endnu lettere end tidligere. Det har gjort at vægten er blevet omfordelt, for endnu bedre launch. Kombineret med den nye slagflade får du et jern som er superfleksibelt, giver dig høj boldhastighed og masser af længde mens du hele tiden har en fantastisk smedet følelse.

I forbindelse med udviklingen og designet af det nye P790 så har den tynde konstruktion gjort at det er blevet muligt at tilføre 31g tungsten som er blevet placeret i tåen. Det giver endnu mere stabilitet og tilgivelse til jernet. P790 giver tilgivelse, længde og bibeholder samtidig at du kan flytte bolden som du gerne vil.

TaylorMade P770

P770 serien vil hjælpe til at jagte perfektion og vil være dine nye hjælpere til at spille det bedste golf. Jernene har et kompakt tour design med masser af kraft for at løfte længde, tilgivelse og følelse. Formen tiltaler de spillere som er til det lidt mindre og kompakte – ofte bedre spillere. Du får masser af power med dette smedet jern. Det har en ultratynd slagflade som er designet til følelse, længde og tilgivelse. Det bliver til via en kombination af gode teknologier fra TaylorMade som Thru-Slot speed Pocket og Progressiv inverted Cone teknologi, som er designet til at give boldhastighed over hele slagfladen.

FLTD CG er et strategisk design af tyngdepunktet som er lavt i de lange jern og bevæger sig længere op med de kortere jern. Det hjælper til en nem launch og gør de lange jern mere spilbare, mens det hjælper til at optimere boldflugten og spin på de kortere jern. En ny SpeedFoam Air er mindre tæt end tidligere og låser op for den tyndeste slagflade på en P770 model nogensinde og hjælper til et intelligent sweet spot.

P770 serien er for dig som er lidt mere kræsen omkring hvordan dine jern skal se ud, men stadig vil have hjælp. Du får et jern med masser af power, lidt mindre tilgivelse end P790 men giver dig gode muligheder for at arbejde og flytte bolden som du gerne vil.

 

TaylorMade P7MC

TaylorMade P7MC spiller lige så godt som de ser ud. Det et jern som passer til de bedste spillere, som vil have kontrol over slagene og kan lide at flytte bolden. Du får et jern med masser af præcision og et praj af tilgivelse. Det hele kommer i en utrolig flot pakke, som giver en fantastisk følelse når du rammer bolden.  Den er til tour spillere som ønsker et klassisk look med minimal offset for ultimativ kontrol.

P7MC er smedet ved brug af 2000 tons pres, som giver så meget kraft at TaylorMade har fuld kontrol over hvordan hovedet er designet for at få den bedst mulige følelse ud af jernet.

P7MC er til dig som er rigtig dygtig og går op i designet af dit jern. Du får en serie som giver dig masser af kontrol og mulighed for at flytte bolden præcist som du gerne vil, samtidig med du får et hint af tilgivelse.

TaylorMade P7MB

TaylorMade P7MB er bygget til de allerbedste spillere som higer efter præstation i den reneste form. Hvert slag med P7MB leverer ufiltreret feedback og klassens bedste følelse. P7MB er til dig som vil have kirurgisk lignende kontrol på hvert et slag samtidig med du får en helt fantastisk følelse.

Jernet er designet med en tynd toplinje og en slank sål hvilket skaber en minimalistisk profil, som appellerer til den ultimative blade elsker. En 2000 ton presse sikre optimal struktur som giver hvert jern en ensartet fornemmelse.

P7MB er til den rigtige gode spiller der søger fuld kontrol og præcision. De er til dig som vil flytte bolden på alle måder. Du får et rigtig flot jern med en meget minimalistisk profil.

TaylorMade Kalea

Kalea er designet specifikt til kvinder ved at være lette, nemme at slå med og med ekstrem tilgivelse. Det hele kommer i en pakke som ser rigtig godt ud på banen og når du står og kigger ned på jernet. Serien er lavet til dig som gerne vil have en masse tilgivelse, men stadig bibeholde den fantastiske følelse.

Cap Back designet er med til at gøre jernet meget let, hvilket hjælper til nem og høj launch og masser af tilgivelse. Tyngdepunktet er blevet placeret lavt for endnu mere MOI og hjælpe til at sende bolden afsted. Kalea benytter sig også af en inverted cone teknologi, som giver en slagflade med varieret tykkelse som bliver kombineret med et intelligent sweet spot således du får mest mulig hjælp de helt rigtige steder og at der altid vil komme god fart i bolden.

Kalea er til dig som vil have et flot jern, som hjælper dig rigtig meget samtidig med du får en fantastisk følelse.

 

Kan du se dig selv spille med en af TaylorMades fantastiske modeller? Så skal du ringe og bestille en tid til at blive fittet af en ekspert fra TaylorMade, når de kommer forbi. Se hvor og hvornår TaylorMade afholder fitting hos din Golf Experten butik lige her: KALENDER