Mizuno JPX923

Mizuno lancerer efterfølgeren til den populære JPX921-serie. De nye JPX923 er konstrueret ved at udnytte Mizuno’s fitting program som inkluderer data fra mere end 350.000 golfspillere. Det har resulterede i fem nye unikke jernmodeller, som kan kombineres med en masse forskellige skafter. Det giver utrolig mange muligheder, så alle lige fra, elitetourspillere, langsomt svingende amatører og alt derimellem kan få en model der passer.  

 

Den nye 923-serie består af: JPX923 Hot Metal, JPX923 Hot Metal Pro, JPX923 Hot Metal HL, JPX923 Tour & JPX923 Forged.

JPX 923 Hot Metal

Hot Metal er tilbage med 3 forskellige udgaver, så der er noget til alle og enhver. Der kommer en Hot Metal, Hot Metal Pro og Hot Metal HL. Denne gang er de blevet produceret med et helt nyt 4355 nickel chromoly materiale, som er 35% stærkere end den tidligere version. Det har givet Mizuno mulighed for at reducere tykkelsen på slagfladen. Materialet er så stærkt, at de første prototyper var langt over grænsen af hvad man må. Derfor har der været meget fokus på at få Hot Metal til at give den rette mængde stopkraft, som du og dit golfsving har brug for.


Du får stadig den fantastiske følelse som Mizuno er kendt for takket været deres V-chassis. Det hjælper til at du får en fænomenal fornemmelse, når du rammer bolden og det stadig føles solidt. Alle Hot Metal modellerne er designet til at hjælpe med at bolden kommer ”hot” afsted. Der kommer masser af spin og en hulens masse fart.

Kender du lidt til Mizuno kender du sikkert Hot Metal og Hot Metal pro, mens Hot Metal HL er helt ny. Hot Metal Pro er spillerens version, som har en lidt tyndere overflade, tyndere sål og mindre offset uden det går på kompromis med boldhastighed. Hot Metal er den mellemste i familien, den er meget traditionel, lidt oversize form, lidt tykkere toplinje og sål. Hot Metal HL er i den helt anden ende end pro. Den er designet til spillere som har en lavere svinghastighed, men vil have alle de gode egenskaber et Mizuno jern har. Den hjælper med mere lanuch og endnu mere bremsekraft, når du slår ind mod green.

 

Det betyder også at der nu er endnu flere som kan få gavn af Hot Metal-serien. Der er noget til de fleste spillere, som vil have fantastisk følelse, masser af fart i bolden og den rigtige mængde stopkraft.

 

 

JPX923 Tour & JPX923 Forged

I starten af 2023 kommer der yderlige to modeller som er specifik designet til de bedste spillere. JPX923 Tour og JPX923 Forged.