Garmin R10 x Titleist RCT

Garmin R10 er en prisvindende launch monitor, som du nemt kan tage med dig overalt. Den er designet til at hjælpe golfspillere med at forbedre deres spil derhjemme, indendørs eller på en driving range. R10 har mere end et dusin nøglemålinger, som bliver vist lige når du rammer bolden, det inkluderer køllehovedhastighed, boldhastighed, svingtempo, boldspin, startvinkel, længde og meget mere. Det betyder du hurtigt kan finde dine styrker og dine svagheder, så du kan blive endnu bedre.

 

Garmin R10 har annonceret et samarbejde med Titleist for at bringe forbedret kompatibilitet mellem R10 og Titleists RCT-golfbolde. Ved at bruge Titleist RCT (Radar Capture Technology) golfbolde vil du modtage en endnu mere præcis måling, når du bruger din Garmin R10. Titleist RCT er optimeret til indendørs brug og til lanuch monitors. De er lavet til bedre at kunne fange spin og give de mest nøjagtige data. Når du bruger dine RCT bolde med din R10 vil du få op til 30 gange mere nøjagtig data for spinhastighed og op til en 50% stigning i nøjagtigheden af carry.

 

Siden R10 blev lanceret er der blevet tilført en masse nye funktioner, som kun har gjort den endnu bedre.

  • Driving Range er blevet opdateret, så der nu er flere forskellige. Så kan du nemt kan træne en bred vifte af forskellige slag.
  • Landscape mode er blevet tilført, så du nemt kan projicere mobilen op på en større skærm.
  • Miljøindstillinger gør det muligt at ændre på vejrforhold, så du kan se hvordan bolden opfører sig i forskellige vejrforhold.
  • Home Tee Hero, E6 Connect, Awesome Golf & TGC 2019 (kræver køb) gør det muligt at du kan bruge R10 som en simulator.

 

Garmin R10 og Titleist RCT-bolde giver den perfekt kombination, til dig som gerne vil have en hjemme simulator. Du får alt den data du har brug for, for at blive en endnu bedre golfspiller samtidig med, at det er præcis data som du kan stole på. I hele oktober har vi en kampagne kørende, hvor du får ét dusin Titleist Pro V1 RCT-bolde (værdi 529,-) med i købet, når du køber en Garmin R10.

 

Du kan læse mere om Garmin R10 her og du kan købe den her.